Τελευταία άρθρα


Ανακοινώσεις Διαθέσιμη για λήψη η νέα έκδοση (1.2)

Η νέα έκδοση 1.2 είναι πλέον διαθέσιμη από την ενότητα λήψης των αρχείων του Guru CMS. Μην παραλείψετε να ενημερωθείτε για τις νέες προσθήκες και αλλαγές καθώς και για το τι πρόκειται να περιληφθεί στη νέα έκδοση! Στην περίπτωση που συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλώ κάντε μια αναφορά για αυτό (bug report) στον σχετικό σύνδεσμο.

Δημοσιεύτηκε στις:01/07/2012

Διαθεσιμότητα της έκδοσης 1.0

Έπειτα από αρκετούς μήνες η έκδοση 1.0 του Guru CMS είναι γεγονός! Πολλά ξενίχτια, χιλιάδες γραμμές κώδικα και ατελείωτες δοκιμές μαζί με πολλές υποχρεώσεις από άλλα έργα συντέλεσαν στην καθυστερηση αυτής της έκδοσης για αρκετούς μήνες. Έχουμε πλέον ολοκληρώσει τις λοιπές εργασιακές υποχρεώσεις και μέσα στις επόμενες 3-5 ημέρες θα υπάρχει διαθέσιμη προς download η νέα έκδοση. 

Αναλυτικά το τι έχει γίνει μπορείτε να δείτε εδώ: http://gurucms.gr/el/Developer_Center/Road_Map.html

Δεσμευόμαστε ότι οι επόμενες 2 εκδόσεις θα γίνουν μέσα στο 2011!

 

Δημοσιεύτηκε στις:13/10/2011

Διάθεση του Xampp για Linux

Στην ενότητα λήψης του Guru CMS έχει αναρτηθεί σχετικός σύνδεσμος για την λήψη του Xampp (apachefriends.org) με κατάλληλο configuration για μηδενική ρύθμιση κατά την εγκατάσταση του Guru CMS.

Αυτό περιλαμβάνει την ρύθμιση του ioncube loaders καθώς και τους βασικούς κωδικούς στην βάση (demo1).

Δημοσιεύτηκε στις:13/04/2011

Αναβάθμιση του Jira και Confluence

Σήμερα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση για το λογισμικό (Jira) που χρησιμοποιούμαι σχετικά με bug tracking καθώς και αυτό του documentation (Confluence). Οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν καλύτερη υποστήριξη όσον αφορά την συνεργασία αυτών.

Δημοσιεύτηκε στις:17/03/2011

Ενοποίηση του Xcart με το Guru CMS

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μέσα στους επόμενους δυο μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η υλοποίηση ενοποίησης του Xcart με το Guru CMS. Το Xcart αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με πλήρη υποστήριξη πολλαπλών μεθόδων πληρωμής (Eurobank, Paypal κτλ)  και αμέτρητες δυνατότητες. Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης υλοποίησης οι χρήστες του Guru CMS θα μπορούν με το ίδιο username+password να έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Xcart.
 

Αυτό έχει σαν στόχο ο χρήστης να είναι στην θέση να υλοποιήσει μια πλήρως δυναμική πλατφόρμα με 290€ (όσο το κόστος άδειας του Guru CMS) και επιπλέον με 120€ να έχει και ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα!

Φυσικά σας παρέχουμε την δυνατότητα προσαρμογής οποιουδήποτε template (σχεδιαστικού προτύπου) τόσο στο Guru CMS όσο και στο Xcart. Περισσότερα σύντομα!

Δημοσιεύτηκε στις:15/03/2011

Νέα πρότυπα διαθέσιμα δωρεάν

Η επόμενη έκδοση του Guru CMS θα περιλαμβάνει δυο νέα πρότυπα (templates), ένα στυλ blog και ένα δεύτερο για χρήση σε μεγάλα ή μεσαία portals (δικτυακή πύλη). Και τα δυο θα είναι πλήρως συμβατά με τις τελευταίες εκδόσεις, από την 0.6 και μετά ενώ με ελάχιστες μετατροπές θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παλαιώτερη.

Δημοσιεύτηκε στις:15/03/2011

[1]
Items 1 - 6 of 6 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα