Τελευταία άρθρα
Τελευταία άρθρα της κατηγορίας
Διαθέσιμα αρχεία για download


Ξεκινήστε την περιήγηση σας στο Guru CMS κατεβάζωντας μιας από τις διαθέσιμες εκδόσεις. Υπάρχουν διαθέσιμες δυο εκδόσεις με την πρώτη να περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα Modules (επεκτάσεις) ενώ η δεύτερη μόνο τη βασική έκδοση του Guru CMS χωρίς καμία επέκταση.

Πέραν τον δυο παραπάνω διαθέσιμων downloads υπάρχει η δυνατότητα λήψης ενός πλήρες development περιβάλλοντος τόσο σε Windows λειτουργικα συστήματα όσο και σε περιβάλλον Linux ανεξαρτήτου διανομής.

Σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμη προς λήψη μια διανομή Linux με προεγκατεστημένα τα πάντα τόσο για VMware όσο και για Virtualbox ώστε να αρχήσετε τα τέστ τοπικά στον υπολογιστή σας σε 2 λεπτά!

Πριν ξεκινήσετε την λήψη των αρχείων βεβαιωθείτε ότι πληρείτε τις προδιαγραφές στο σύστημα σας για μια επιτυχή εγκατάσταση του Guru CMS. Συμβουλευτείτε το σχετικό άρθρο για αυτό.
Για την αποσυμπίεση των αρχείων θα χρειαστείτε ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα με δυνατότητα αποσιμπίεσης .zip αρχείων. Εαν δεν έχετε κάποιο είδη εγκατεστημένο μπορείτε να κάνετε download το 7zip από εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Downloads

Για να αρχίσει η λήξη των αρχείων θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο σύστημα, κάντε κλικ εδώ και επιστρέψτε στην ίδια σελίδα μετά την εγγραφή σας.

Έκδοση
Λήψη (Download)
Ημερομηνία
1.2
tar.bzip2 | zip
01/07/2012
 
Development Εκδόσεις
Έκδοση
Λήψη (Download)
Ημερομηνία
Xampp bundled (έκδοση για Linux μόνο)
13/04/2011
Xampp bundled (έκδοση για Windows μόνο) .zip (126MB) 13/04/2011
Guru CMS 1.* (Dev, Έκδοση για testing μόνο) tar.bzip2 | zip 13/04/2011


Η έκδοση του Xampp (apachefriends.org) περιλαμβάνει το Xampp ρυθμισμένο με τους ioncube loaders καθώς και το phpmyadmin μαζί με την MySQL με κωδικό demo1 (έκδοση Linux) και demo123 για την έκδοση των Windows.
Αποσυμπιέζετε το αρχείο (tar -xvf filename.tar) στο /opt και μέσα σε αυτό στο htdocs αποσυμπιέζετε την όποια έκδοση του Guru CMS έχετε στην κατοχή σας.
Για την έκδοση των Windows, απλά αποσυμπιέζετε το αρχείο στο C:\ και εκτελείτε το C:\xampp\xampp-control.exe.

Δημοσιεύτηκε στις: 01/07/2012