Τελευταία άρθρα
Τελευταία άρθρα της κατηγορίας
Δομή των templates


Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε πώς είναι δομημένη η διάταξη του Guru CMS. Το Guru CMS είναι τόσο ευέλικτο όσο οι ανάγκες σας και είναι δυνατόν να γίνουν τροποποιήσεις σύμφωνα με τις δικές σας μορφοποιήσεις.
Θα αναφερθούμε στις δυνατότητες του συστήματος χρησιμοποιώντας τον αντίστοιχο αριθμό που εμφανίζετε παρακάτω στο screenshot. Στο παράδειγμα μας έχει χρησιμοποιηθεί  το linux-knowledgebase.com το οποίο έχει δημιουργηθεί με το Guru CMS, 0.5 έκδοση.

 

Νούμερο 1: Εδώ μπορείτε να βάλετε το λογότυπό σας και να προσαρμόσετε τη θέση του στο css.
Νούμερο 2: Μια φόρμα αναζήτησης. Μπορείτε απλά να αντιγράψετε το σχετικό κώδικα και να τον τοποθετήσετε το σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας.
Νούμερο 3: Αυτό είναι το κυρίως μενού.
Νούμερο 4: Εδώ είναι το σημείο όπου εμφανίζονται οι ανακοινώσεις. Ο αριθμός των ανακοινώσεων που θα εμφανίζονται, καθορίζετε από τον χρήστη μέσα από το μενού διαχείρισης.
Νούμερο 5: Η login φόρμα με λειτουργίες εγγραφής / σύνδεσης και ανάκτησης του κωδικού σας.
Νούμερο 6: Custom κώδικας προστέθηκε από το χρήστη για να προβάλλει διαφημίσεις Google. Έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε κομμάτια κώδικα, σε όποιο σημείο επιθυμείτε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Νούμερο 7: Μια ενότητα με 'στατικούς' συνδέσμους. Μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε στατικό περιεχόμενο σε όποιο σημείο επιθυμείτε.
Νούμερο 8: Τα 'μόνιμα άρθρα' που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα.Ο αριθμός των στατικών άρθρων καθορίζετε επίσης μέσα από το μενού διαχείρισης.

Static articles
Λέγοντας στατικά άρθρα δεν εννοούμε ότι αυτά είναι στατικές σελίδες HTML.
Αυτές είναι επίσης δυναμικές σελίδες, άρθρα που έχουν εισαχθεί στο σύστημα και εμφανίζονται στην αρχική σελίδα όταν ο χρήστης έχει επιλέξει την δυνατότητα αυτή.
Συνέχεια άρθρου

Δημοσιεύτηκε στις: 16/03/2011