Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα

Μεταφορά από άλλο CMS

Η μεταφορά ενός στατικού web site με εκατοντάδες σελίδες σε ένα δυναμικό αποτελεί πάντα μεγάλο πρόβλημα ιδίως με τις μηχανές αναζήτησης. Στο Guru CMS έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις μηχανές αναζήτησης σχεδιάζωντας έναν απλό και λειτουργικό τρόπο για να κάνετε map όλα τα links/urls σας από το στατικό στο Guru CMS χωρίς να χαθεί τίποτα στο Google και στις λοιπές μηχανές αναζήτησης.


Διαβάστε περισσότερα
Νέες δυνατότητες έκδοσης 1.1 μέρος 1ο

Έχουμε χωρίσει τις νέες δυνατότητες του Guru CMS και συγκεκριμένα της έκδοσης 1.1 σε δυο ξεχωριστά βίντεο. Αναλυτικά οδηγίες για την κάθε νέα οδηγία υπάρχει στο εγχειρίδιο χρήσης.


Διαβάστε περισσότερα
Νέες δυνατότητες έκδοσης 1.1 μέρος 2ο

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης οι νέες δυνατότητες αφορούν κυρίως την διαχείριση των άρθρων και αποτελούν πολύ σημαντικές αλλαγές στον κορμό του CMS.


Διαβάστε περισσότερα
Πως να προσθέσετε αντικείμενα στα μενού

Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξουμε πως μπορείτε να προσθέσετε συνδέσμους (links) στο μενού της ιστοσελίδας σας από τις υπάρχουσες κατηγορίες σας καθώς και πως μπορείτε να προσθέσετε εξωτερικά links αλλά και εσωτερικά.


Διαβάστε περισσότερα
Εγκατάσταση και ρύθμιση Poedit

Σε αυτό το screencast σας παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μεταφράσετε τα strings του Guru CMS. Σε αυτό περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση του προγράμματος Poedit.


Διαβάστε περισσότερα
Δημιουργία δυναμικού web site σε 5 λεπτά

Σε αυτό το screencast σας παρουσιάζουμε μέσα σε 5 λεπτά τον τρόπο να δημιουργήσετε ένα πλήρως δυναμικό web site με πολυγλωσσική υποστήριξη χρησιμοποιώντας το Guru CMS.


Διαβάστε περισσότερα


[1] [2] next
Items 1 - 6 of 8 displayed.