Τελευταία άρθρα
Τελευταία άρθρα της κατηγορίας
Διαχείρηση Χρηστών


Η πιστοποίηση ταυτότητας χρηστών του Guru CMS σας δίνει μηδενικούς περιορισμούς στην ομαδοποίηση συν την λειτουργικότητα για την ένταξη any third-part application στο Guru CMS.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του Guru CMS με LDAP. Προς το παρόν, αυτό έχει δοκιμαστεί με διάφορες LDAP διανομές συμπεριλαμβανομένου του OpenLDAP και Fedora Directory Server.

Προβολή χρηστών

Στο μενού Χρήστες προβάλλονται όλες οι ομάδες χρηστών και ο αριθμός των χρηστών που ανήκουν σε κάθε μία. Επιπλέον, υπάρχει ένας σύνδεσμος όπου μπορείτε να δείτε τους χρήστες μιας συγκεκριμένης ομάδας και ένας σύνδεσμος για την προβολή όλων των χρηστών του συστήματος.

Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα για παράδειγμα η ομάδα «διαχειριστές» έχει πέντε χρήστες σε αυτή. Εάν κάνετε κλικ στο συγκεκριμένο σύνδεσμο ένα νέο παράθυρο θα δημιουργηθεί με περαιτέρω λεπτομέρειες των χρηστών που ανήκουν σε αυτήν την ομάδα.
Σε περίπτωση που έχετε εγκαταστήσει το credit σύστημα διάφορες επιλογές θα εμφανιστούν επί πρόσθετα. Δίπλα σε κάθε όνομα χρήστη, υπάρχουν οι επιλογές του "Προσθήκη credits", αν θέλετε να προσθέσετε credits για έναν συγκεκριμένο χρήστη, "Refund credits", αν ένας χρήστης έχει ζητήσει επιστροφή και το "προφίλ χρηστών", όπου μπορείτε να δείτε τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη .

Από τη άλλη πλευρά, εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Προβολή όλων των χρηστών, μια λίστα όλων των χρηστών θα εμφανιστεί ανεξάρτητα από το που ανήκουν.

 

Συνέχεια άρθρου

Δημοσιεύτηκε στις: 15/03/2011