Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα

Μετάφραση νέων strings στα tpl

Λόγω ενός περιορισμού της Gettext στον τρόπο διαχείρισης των strings στα Smarty templates (.tpl αρχεία) για να ενημερωθεί σωστά το Poedit χρειάζεται μια επιπλέον διαδικασία, εύκολη στον τρόπο αν ακολουθήσετε σωστά τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω. Η διαδιακασία αυτή χρειάζεται να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που θα προσθέσετε κάποιο νέο string και φυσικά χρειάζεται να το μεταφράσετε σε μια ή περισσότερες γλώσσες.


Διαβάστε περισσότερα
Eισαγωγή

Το CMS υποστηρίζει πολυγλωσσική λειτουργικότητα. Είναι δυνατό να δημιουργήσει διαφορετικές ιστοσελίδες ανάλογα με τη γλώσσα που επιλέγεται.
Πολλές γλώσσες έχουν περιληφθεί στο CMS. Από τις επιλογές αυτές μπορείτε να προσθέσετε, να διαγράψετε, ορίσετε ως προεπιλογή, ενεργοποίησετε / απενεργοποίησετε μια γλώσσα με βάση τις ανάγκες σας.


Διαβάστε περισσότερα
Προσθήκη γλώσσας

Το Guru-host CMS χρησιμοποιεί μια βιβλιοθήκη της PHP που ονομάζεται Gettext για να προσφέρει πολύγλωσσες δυνατότητες στο CMS με βάση τα μηνύματα της εφαρμογής και όχι του περιεχομένου.
Το περιεχόμενο μπορεί να μεταφραστεί κατευθείαν μέσω του administrator μενού. Αυτό το έγγραφο περιγράφει πώς να μεταφράσετε όλα τα μηνύματα λάθους / ειδοποίησης  που υπάρχουν στο CMS σε οποιαδήποτε γλώσσα.


Διαβάστε περισσότερα
Πως να μεταφράσετε Gettext strings

Το Guru CMS χρησιμοποιεί ένα module της PHP που ονομάζεται Gettext για την παροχή πολυγλωσσικού περιεχομένου.

Αρχεία τύπου GetText Portable Object(PO) είναι το βιομηχανικό πρότυπο για πολυγλωσσικές ιστοσελίδες στην PHP βασισμένες στην παραπάνω αρχιτεκτονική.
Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το πώς να μεταφράσετε τα αρχεία PO και να διατηρήσετε τις μεταφράσεις ενημερωμένες ανεξαρτήτου εκδόσεως του Guru CMS.


Διαβάστε περισσότερα


[1]
Items 1 - 4 of 4 displayed.