Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα

Ρυθμίσεις μενού

Kατανόηση του πώς λειτουργούν τα μενού

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα μενού. Μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε CSS / HTML μενού  και το μετατρέψετε σε δυναμικό, χρησιμοποιώντας τα σχετικά TPL αρχεία. Είναι σχετικά εύκολο, αλλά θα συζητηθεί στο τμήμα των templates . Σε αυτή τη σελίδα θα πάρετε μια ιδέα για το πώς δουλεύουν τα μενού το οποίο έχει ζωτική σημασία να γίνει κατανοητό, όπως προαναφέρθηκε.
Υπάρχουν μερικά προβλήματα στην δημιουργία ενος μενού. Το πρώτο είναι ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε προηγουμένως μια γλώσσα καθώς κάθε μενού πρέπει να συνδέεται με μια γλώσσα.
Ο δεύτερος περιορισμός είναι οι κατηγορίες ή και οι υποκατηγορίες. Πρέπει να έχετε δημιουργήσει μερικές από αυτές για να σας επιτραπεί να δημιουργήσετε ένα μενού και προαιρετικά θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει μερικά άρθρα για την κάθε κατηγορία ή και υποκατηγορία.
Υπάρχει επίσης ένας επιπλέον τρόπος για να προσθέσετε μη υπάρχον περιεχόμενο με τη σύνδεση κάθε url με το μενού. Αυτό ονομάζεται στο Guru CMS "Προσθήκη συνδέσμου στο μενού σαν κατηγορία"


Διαβάστε περισσότερα


[1]
Item 1 of 1 displayed.