Τελευταία άρθρα
Τελευταία άρθρα της κατηγορίας
Σχόλια


Τα σχόλια είναι άλλο ένα είδος περιεχομένου που μπορείτε να έχετε στην ιστοσελίδα σας (αν έχετε αγοράσει και έχετε ενεργοποιήσει το module σχολίων). Κάθε σχόλιο είναι ένα μικρό κομμάτι περιεχομένου που ένας χρήστης υποβάλλει, σχολιάζοντας ένα συγκεκριμένο άρθρο.

Υπάρχει ένας προεπιλεγμένος αριθμός σχολίων που εμφανίζονται σε κάθε άρθρο (μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν την τιμή μέσω του μενού διαχείρισης). Όταν ο αριθμός των σχολίων σε ένα άρθρο φτάσει το όριο αυτό, τότε ένας σύνδεσμος εμφανίζεται στο κάτω μέρος με ένα κείμενο "Προβολή αρχείου σχολίων ". Επιλέγοντας αυτό θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα με όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται σχετικά με το εν λόγω άρθρο χωρίς περιορισμό ως προς τον αριθμό. Υπάρχει μια σελιδοποίηση (μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν την τιμή μέσω του μενού διαχείρισης επίσης) για το αρχείο σχολίων ώστε να εμφανίζονται σωστά σε περίπτωση που είναι πολλά, απλά δείχνοντάς σας τις συνολικές σελίδες με σελιδοποίηση για ευκολότερη πλοήγηση.

Για να στείλετε ένα σχόλιο θα πρέπει να εγγραφείτε πρώτα, αυτό είναι για να αποφευχθούν τα ζητήματα spamming .

Τα σχόλια δεν εγκρίνονται / δημοσιεύονται αυτόματα. Ο διαχειριστής θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αφού το εγκρίνει το σχόλιο αυτό θα εμφανιστεί στο σχετικό section.
Υπάρχει η δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων στο μενού διαχείρισης να γίνεται αυτόματη έγκριση σε κάθε σχόλιο, αλλά αυτό δεν συνιστάται όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

Δημοσιεύτηκε στις: 15/03/2011