Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα

CMS Modules

Τα modules είναι προεκτάσεις του βασικού συστήματος, μερικά χρειάζονται περαιτέρω πληρωμή και κάποια άλλα όχι.
Για να εγκαταστήσετε νέα modules στο σύστημα σας πρώτα επιλέξτε την καρτέλα Μodules στη σελίδα διαχείρισης.


Διαβάστε περισσότερα
Forum συζητήσεων

Το Forum είναι μια επέκταση (module) που μπορεί να ενεργοποιηθεί απλά τρέχοντας το αντίστοιχο sql αρχείο και προσθέτοντας τα επιμέρους PHP & tpl αρχεία. Αυτά θα σας σταλούν από το Guru CMS κατά την αγορά του module με αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάστασή του.
Μετά την ενεργοποίηση του μέσω του μενού διαχειριστή, μια ενότητα Forum εμφανίζεται στο κεντρικό μενού διαχείρισης (administration menu).


Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια

Τα σχόλια είναι άλλο ένα είδος περιεχομένου που μπορείτε να έχετε στην ιστοσελίδα σας (αν έχετε αγοράσει και έχετε ενεργοποιήσει το module σχολίων). Κάθε σχόλιο είναι ένα μικρό κομμάτι περιεχομένου που ένας χρήστης υποβάλλει, σχολιάζοντας ένα συγκεκριμένο άρθρο.


Διαβάστε περισσότερα
Newsletter

Newsletter.tpl είναι μια ενότητα που πρέπει να ενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή, μετά από αίτημα του πελάτη. Η κύρια λειτουργία αυτού είναι να στέλνονται μαζικά emails στους χρήστες του site.


Διαβάστε περισσότερα
RSS

Το RSS αναφέρεται σε μία μέθοδο ανταλλαγής ψηφιακού πληροφοριακού περιεχομένου διαμέσου του Διαδικτύου και μπορείτε να το έχετε στην ιστοσελίδα σας αν έχετε αγοράσει και έχετε ενεργοποιήσει το module rss.


Διαβάστε περισσότερα
Σύνδεση με LDAP

Εαν τρέχετε οποιαδήποτε έκδοση του OpenLDAP ή του Fedora Directory Server θα χρειαστείτε 3 λεπτά για να εγκαταστήσετε το LDAP authentication με το Guru CMS.

 


Διαβάστε περισσότερα


[1] [2] next
Items 1 - 6 of 7 displayed.