Τελευταία άρθρα
Τελευταία άρθρα της κατηγορίας
Ανακοινώσεις


Προκειμένου να δημιουργηθούν οι ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα σας, παρακαλούμε επιλέξετε "Ανακοινώσεις" από τη σελίδα "Admin Ηοme".

Μετά από αυτό, όπως έχουμε δει και πιο πριν, πρέπει να επιλέξετε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να προσθέσετε ανακοινώσεις.
Αν δεν υπάρχουν ανακοινώσεις η επόμενη οθόνη θα εμφανιστεί:


Προσθήκη ανακοίνωσης

Ένα pop-up θα δημιουργηθεί για να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία του τίτλου και κυρίως κειμένου. Το πεδίο Δημοσιεύθηκε είναι επιλεγμένο αν θέλετε να δημοσιεύσετε την ανακοίνωση. Επιπλέον, υπάρχει η Εμφάνιση στην αρχική σελίδα η οποία είναι επιλεγμένη αν θέλετε να δημοσιεύσετε αυτή την ανακοίνωση στην πρώτη σελίδα. Διαφορετικά, μπορείτε να δημιουργήσετε τις ανακοινώσεις και να τις δημοσιεύσετε στη συνέχεια με βάση τις ανάγκες σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε να εισάγετε ένα υποχρεωτικό πεδίο, η ανακοίνωσή σας δεν θα δημιουργηθεί και ένα μήνυμα σφάλματος θα εμφανιστεί.

Status ανακοίνωσης

Mε την προσθήκη αυτής της στήλης βλέπετε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ανακοίνωσή σας, δηλαδή αν είναι δημοσιευμένη η όχι στην αρχική σελίδα.

Επεξεργασία/Διαγραφή ανακοίνωσης

Επεξεργασία ανακοίνωσης

Για να επεξεργαστείτε μια ανακοίνωση, πατήστε "Επεξεργασία / Διαγραφή" από την κεντρική σελίδα των ανακοινώσεων.

Ο editor θα εμφανιστεί και πάλι προκειμένου να εκτελέσει τις μετατροπές σας. Όταν τελειώσετε με τις αλλαγές, τότε παρακαλούμε πατήστε το πλήκτρο "Επεξεργασία Ανακοίνωσης" για την αποθήκευση των νέων δεδομένων

Διαγραφή ανακοίνωσης

Εάν θέλετε να διαγράψετε μια ανακοίνωση, πατήστε "Επεξεργασία / Διαγραφή" από την κεντρική σελίδα των ανακοινώσεων. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Διαγραφή Ανακοίνωσης".
Ένα μήνυμα επιβεβαίωσης θα δημιουργηθεί, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η επιλογή σας.

 

Δημοσιεύτηκε στις: 15/03/2011