Τελευταία άρθρα
Τελευταία άρθρα της κατηγορίας
Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα σε 5 λεπτά


Σε αυτό το άρθρο σας δείχνουμε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρη δυναμική ιστοσελίδα σε 5 λεπτά. Υπάρχει δημοσιευμένο και σχετικό βίντεο το οποίο περιγράφει την ίδια διαδικασία.

Βήμα 1
Επιλέξτε Ελληνικά σαν κύρια γλώσσα από το μενού στα δεξιά της σελίδας και κατόπιν χρησιμοποιήστε admin και demo1 στην login form στην αρχική σελίδα για να συνδεθείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ από το μενού χρήστη που βρίσκεται στα αριστερά και συγκεκριμένα στο link administration μενού.

Βήμα 2
Ενώ είστε συνδεδεμένος στο μενού διαχειριστή, κάντε κλικ στο Global Configuration --> Set Administration Default Language και επιλέξτε τα Ελληνικά.

Βήμα 3
Επιλέξτε από το μενού στο πάνω μέρος της σελίδας την επιλογή ρυθμίσεις γλώσσας και κατόπιν κλικ στο σύνδεσμο προεπιλεγμένο κάτω από το πεδίο Γλώσσα και δίπλα στο Greek.

Βήμα 4
Επιλέγουμε ξανά από το πάνω μενού το σύνδεσμο Κατηγορίες, επιλέγουμε τη γλώσσα που θέλουμε να προσθέσουμε περιεχόμενο και στη συνέχεια επιλέγουμε το Προσθήκη κατηγορίας. Δώστε έναν τίτλο και προαιρετικά τις λέξεις-κλειδιά, περιγραφή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Προσθήκη κατηγορίας. Μπορείτε χωρίς να κλείσετε το παράθυρο να προσθέσετε και επιπλέον κατηγορίες.

Βήμα 5
Επιλέγουμε ξανά από το πάνω μενού το σύνδεσμο Ρυθμίσεις μενού. Επιλέξτε γλώσσα και κάντε κλικ στο Δημιουργία μενού. Από τη στιγμή που έχετε ολοκληρώσει το προηγούμενο βήμα, όλες οι κατηγορίες που διατίθενται σε αυτήν τη γλώσσα θα εμφανιστούν για να τις δημοσιεύσετε στο μενού. Κάντε κλικ μία φορά στο menu_Greek και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Δημοσίευση περισσοτέρων κατηγοριών και κατόπιν στο Δημοσίευση όλων.

Βήμα 6
Όπως και στα προηγούμενα βήματα επιλέγουμε από το πάνω μενού το σύνδεσμο Άρθρα, στη συνέχεια επιλέξτε τη γλώσσα όπου το άρθρο αυτό ανήκει και κατόπιν ανάλογα την κατηγορία που θέλετε να προσθέσετε το άρθρο, κλικ στο σύνδεσμο Προσθήκη άρθρου. Συμπληρώστε τη φόρμα προσθήκης άρθρου μη ξεχνώντας να επιλέξετε το Δημοσιεύτηκε καθώς και το Αρχική σελίδα.

Αυτό ήταν, επισκεφθείτε την αρχική σελίδα σας για να δείτε το δημοσιευμένο άρθρο!

Αναλυτικά οδηγίες για την κάθε επιλογή μπορείτε να διαβάσετε στην ενότητα με την τεκμηρίωση του Guru CMS.

Δημοσιεύτηκε στις: 01/03/2011