Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα

Αρχιτεκτονική του Guru CMS

Οι περισσότεροι χρήστες στο διαδύκτιο αναζητούν μια πλατφόρμα με δυνατότητα επεξεργασίας και προσθήκης περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο δηλ ένα dynamic web site. Υπάρχουν δεκάδες προγράμματα κυρίως open source που σας δίνουν την δυνατότητα αυτή και μάλιστα δωρεάν. Πέραν από σημαντικά αρνητικά που κουβαλούν όλα αυτά (διαβάστε αναλυτικά σε αυτό το άρθρο), το κυριότερο είναι όταν προσπαθήσετε να μεταφέρετε ένα HTML template στο αντίστοιχο CMS ή ακόμη και να γράψετε κάποια επέκταση (module/component). Εκεί τα πράγματα γίνονται τόσο πολύπλοκα που αν δεν είστε έμπειρος προγραμματιστής και με αρκετό χρόνο ελεύθερο να δαπανήσετε για την εκμάθησή τους απλά βολεύεστε στο τέλος με ένα “απλό” web site.


Διαβάστε περισσότερα
Γενικές ρυθμίσεις άρθρων

Σε αυτή την ενότητα περιγράφεται ο τρόπος που μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε ή να τροποποιήσετε άρθρα.


Διαβάστε περισσότερα
Προσθήκη media

Το Guru CMS μέσω του visual editor που χρησιμοποιεί σας δίνει την δυνατότητα με 2 κλικ να προσθέσετε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε είτε αυτό είναι από το Youtube, είτε από Vimeo είτε όποιοδήποτε άλλο flash/wmv κτλ.


Διαβάστε περισσότερα
Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα σε 5 λεπτά

Σε αυτό το άρθρο σας δείχνουμε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρη δυναμική ιστοσελίδα σε 5 λεπτά. Υπάρχει δημοσιευμένο και σχετικό βίντεο το οποίο περιγράφει την ίδια διαδικασία.


Διαβάστε περισσότερα


[1]
Items 1 - 4 of 4 displayed.