Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα
Παρακαλώ διαβάστε όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα από το εγχειρίδιο για να πάρετε μια πλήρη ιδέα για το πώς λειτουργεί το Guru CMS. Προσπαθούμε να κρατήσουμε κάθε σελίδα όσο δυνατόν πιο σύντομη αλλά με αρκετές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Αν η πληροφορία δεν σας αρκεί τότε θα χρειαστείτε σίγουρα μια επίσκεψη από την ενότητα Developer Docs! Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την κατηγορία με τα βίντεο tutorials καθώς και το άρθρο που εξηγεί την γενική εικόνα του CMS.

Η τελευταία έκδοση του Ελληνικού εγχειριδίου χρήσης του CMS είναι διαθέσιμη και σε PDF για απευθείας λήψη.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στην διάθεση σας.


Γενικές Ρυθμίσεις

Στην ενότητα αυτή θα περιγράψουμε τις λειτουργίες των Γενικών Ρυθμίσεων. Εκεί αποθηκεύονται όλες οι ρυθμίσεις του Guru CMS.
Εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Γενικές Ρυθμίσεις" από την κύρια σελίδα διαχείρισης, μπορείτε να δείτε τα εξής:

Όπως μπορούμε να δούμε υπάρχουν μερικές μεταβλητές ρυθμίσεων:σελιδοποίηση,μόνιμα άρθρα, τελευταία άρθρα, τελευταία άρθρα της κατηγορίας/υποκατηγορίας, ανακοινώσεις, online /offline mode, λέξεις-κλειδιά meta / περιγραφή, LDAP ρύθμιση (προαιρετικά) και Δήλωση της προεπιλεγμένης γλώσσας για το administration μενού. Θα συζητήσουμε το καθένα από αυτά παρακάτω.


Διαβάστε περισσότερα
Αρχιτεκτονική του Guru CMS

Οι περισσότεροι χρήστες στο διαδύκτιο αναζητούν μια πλατφόρμα με δυνατότητα επεξεργασίας και προσθήκης περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο δηλ ένα dynamic web site. Υπάρχουν δεκάδες προγράμματα κυρίως open source που σας δίνουν την δυνατότητα αυτή και μάλιστα δωρεάν. Πέραν από σημαντικά αρνητικά που κουβαλούν όλα αυτά (διαβάστε αναλυτικά σε αυτό το άρθρο), το κυριότερο είναι όταν προσπαθήσετε να μεταφέρετε ένα HTML template στο αντίστοιχο CMS ή ακόμη και να γράψετε κάποια επέκταση (module/component). Εκεί τα πράγματα γίνονται τόσο πολύπλοκα που αν δεν είστε έμπειρος προγραμματιστής και με αρκετό χρόνο ελεύθερο να δαπανήσετε για την εκμάθησή τους απλά βολεύεστε στο τέλος με ένα “απλό” web site.


Διαβάστε περισσότερα
Μεταφορά από άλλο CMS

Η μεταφορά ενός στατικού web site με εκατοντάδες σελίδες σε ένα δυναμικό αποτελεί πάντα μεγάλο πρόβλημα ιδίως με τις μηχανές αναζήτησης. Στο Guru CMS έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις μηχανές αναζήτησης σχεδιάζωντας έναν απλό και λειτουργικό τρόπο για να κάνετε map όλα τα links/urls σας από το στατικό στο Guru CMS χωρίς να χαθεί τίποτα στο Google και στις λοιπές μηχανές αναζήτησης.


Διαβάστε περισσότερα
Νέες δυνατότητες έκδοσης 1.1 μέρος 1ο

Έχουμε χωρίσει τις νέες δυνατότητες του Guru CMS και συγκεκριμένα της έκδοσης 1.1 σε δυο ξεχωριστά βίντεο. Αναλυτικά οδηγίες για την κάθε νέα οδηγία υπάρχει στο εγχειρίδιο χρήσης.


Διαβάστε περισσότερα
Νέες δυνατότητες έκδοσης 1.1 μέρος 2ο

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης οι νέες δυνατότητες αφορούν κυρίως την διαχείριση των άρθρων και αποτελούν πολύ σημαντικές αλλαγές στον κορμό του CMS.


Διαβάστε περισσότερα
CMS Modules

Τα modules είναι προεκτάσεις του βασικού συστήματος, μερικά χρειάζονται περαιτέρω πληρωμή και κάποια άλλα όχι.
Για να εγκαταστήσετε νέα modules στο σύστημα σας πρώτα επιλέξτε την καρτέλα Μodules στη σελίδα διαχείρισης.


Διαβάστε περισσότερα


[1] [2] [3] [4] [5] [6] next
Items 1 - 6 of 34 displayed.