Τελευταία άρθρα
Τελευταία άρθρα της κατηγορίας
Δωρεάν templates


Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να δείτε διάφορα templates έτοιμα για εγκατάσταση στο Guru CMS με μερικά μόνο κλικ. Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα templates χωρίς αλλαγές και να έχετε μια πλήρως δυναμική ιστοσελίδα σε λίγα λεπτά.
Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα template διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλα τα template είναι διαθέσιμα κατά τη λήψη της άδειάς σας.
Theme 1 (ονομάζεται 3column)

Απλό και πλήρως λειτουργικό theme βασισμένο σε 3 κολώνες με το κεντρικό logo στο πάνω αριστερά τμήμα του.
Το κυρίως μενού εμφανίζεται πάνω δεξιά και είναι drop down.
Οι ανακοινώσεις εμφανίζονται στο πάνω κεντρικό τμήμα του template ενώ η αναζήτηση και τα τελευταία άρθρα στην αριστερή κολώνα. Στην ίδια κολώνα εμφανίζονται στο τέλος τα προτεινόμενα άρθρα (recommended articles).
Στην δεξιά κολώνα εμφανίζεται η επιλογή της γλώσσας, η φόρμα εγγραφής στο newsletter, η φόρμα σύνδεσης και οι πληροφορίες του χρήστη καθώς και η τυχαία φωτογραφία από την Gallery.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theme 2 (ονομάζεται portalblue)

Σε αυτό το template το βασικό χρώμα είναι το μπλε και είναι βασισμένο σε 2 κολώνες με το κεντρικό logo στο πάνω αριστερά τμήμα του.
Στα δεξιά βρίσκεται ένα στατικό μενού και η αναζήτηση.
Το κυρίως μενού εμφανίζεται στο αριστερό μέρος της σελίδας, έπειτα υπάρχει το newsletter, η login φόρμα και η τυχαία φωτογραφία από την Gallery.
Οι ανακοινώσεις εμφανίζονται στο δεξι κεντρικό τμήμα του template. Στην ίδια κολώνα εμφανίζονται και τα στατικά άρθρα (static articles).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theme 3 (ονομάζεται minimal1)

Aκόμα ένα theme με 2 κολώνες με το κεντρικό μενού στο πάνω τμήμα του με δυνατότητα drop down των συνδέσμων.
Στην συνέχεια εμφανίζεται το λογότυπο της ιστοσελίδας το οποίο φυσικά μπορεί να αντικατασταθεί με το δικό σας.
Στην αριστερή κολώνα υπάρχει ένα slideshow το οποίο μπορεί να κλείνει (με χρήση jquery accordion), έπειτα υπάρχουν οι ανακοινώσεις και τα άρθρα.
Στην δεξιά κολώνα εμφανίζεται η επιλογή της γλώσσας, η αναζήτηση, η φόρμα εγγραφής στο newsletter, η φόρμα σύνδεσης και οι πληροφορίες του χρήστη καθώς και η τυχαία φωτογραφία από την Gallery.
Τo theme παρέχεται σε 4 διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά με μικρές αλλαγές στα css μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε συνδυασμός χρωμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theme 4 (ονομάζεται minimal2)

Το παρακάτω template βασίζεται κυρίως σε σκούρες αποχρώσεις και είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις, αλλά με μικρές αλλαγές στα css μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε συνδυασμός χρωμάτων.
Σε αυτό το theme το λογότυπο βρίσκεται στο δεξί πάνω τμήμα της σελίδας.
Έπειτα υπάρχει ένα tab menu και πατώντας το αντίστοιχο tab εμφανίζονται οι ανακοινώσεις και τα κυρίως άρθρα.
Δεξιά βρίσκονται 2 κολώνες οι οποίες περιλαμβάνουν το κεντρικό μενού, τα τελευταία άρθρα, την επιλογή γλώσσας, καθώς και τις φόρμες αναζήτησης, newsletter και εγγραφής.
Ακόμα υπάρχει και η δυνατότητα εμφάνισης μιας τυχαίας φωτογραφίας από την Gallery η οποία αλλάζει σε κάθε ανανέωση της σελίδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου

Δημοσιεύτηκε στις: 15/06/2016