Τελευταία άρθρα

Δωρεάν templates

Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να δείτε διάφορα templates έτοιμα για εγκατάσταση στο Guru CMS με μερικά μόνο κλικ. Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα templates χωρίς αλλαγές και να έχετε μια πλήρως δυναμική ιστοσελίδα σε λίγα λεπτά.
Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα template διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Διαβάστε περισσότερα
Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Υπάρχουν δυο τρόποι δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων. Ο πρώτος κάνει χρήση του ανοικτού κώδικα εμπορικού πακέτου Xcart ενώ η δεύτερη λύση είναι να δημιουργηθεί κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα από την αρχή με βάση της ανάγκες της εταιρίας σας. Και στις δυο περιπτώσεις ανάλογα το τι θέλετε να πετύχετε μια από τις δυο λύσεις θα καλύψει τις ανάγκες σας.


Διαβάστε περισσότερα
Commercial Templates

Στο συγκεκριμένο άρθρο μπορείτε να δείτε μια λίστα από templates (πρότυπα) τα οποία με πολύ χαμηλό κόστος μπορείτε να αποκτήσετε και να εγκαταστήσετε στο Guru CMS αυτοματοποιώντας πλήρως την διαδικασία δημιουργίας μιας δυναμικής ιστοσελίδας.


Διαβάστε περισσότερα
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Το SEO, δηλαδή η προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης είναι κάθε αλλαγή σε μια ιστοσελίδα ανεξαρτήτου πλατφόρμας με σκοπό να εμφανίζεται αυτή στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης τις επιλογής σας ή γενικότερα σε όσες περισσότερες είναι εφικτό. Η ιστοσελίδα σας καθημερινά ανταγωνίζεται χιλιάδες άλλες ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης  όπως την Google, Yahoo, MSN κλπ. Οι μηχανές αναζήτησης είναι πολύτιμη πηγή νέων επισκεπτών προς την ιστοσελίδα σας και δεν μπορείτε να τις αγνοήσετε εύκολα μιας και αργά ή γρήγορα θα δείτε το εντυπωσιακό όφελος.


Διαβάστε περισσότερα
Μεταφορά template στο Guru CMS

Έχετε γνώσεις Photoshop αλλά καμία από HTML/CSS; Κανένα πρόβλημα. Μας στέλνετε το PSD αρχείο και με κόστος μόνο 150€ σας μετατρέπουμε αυτό σε πρότυπο έτοιμο να χρησιμοποιηθεί στο Guru CMS.


Διαβάστε περισσότερα
Δημιουργία προτύπου

Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει την δημιουργία εξ' αρχής ενός προτύπου (template) όπως εσείς το επιθυμείτε κάνωντας χρήση του Guru CMS και οποιοδήποτε επεκτάσεων αυτού με μια ενιαία τιμή.


Διαβάστε περισσότερα


[1]
Items 1 - 6 of 6 displayed.