Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα

Announcements.tpl

announcements.tpl και announcements_all.tpl και οι δύο σχετίζονται με την εμφάνιση του περιεχομένου ανακοίνωση στο CMS.
Η ανακοίνωση είναι ένα άρθρο με περιορισμένες επιλογές. Μπορείτε να προσθέσετε μόνο έναν τίτλο και το περιεχόμενο και να ορίσετε αν θα δημοσιευθεί ή όχι, ενώ στο άρθρο, όπως συζητήθηκε στην προηγούμενη σελίδα, υπάρχουν πολλές δυνατότητες απο τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ποιες θα χρησιμοποιήσετε ή όχι. Στις Γενικές Ρυθμίσεις, στο μενού διαχείρισης υπάρχει η επιλογή να θέσετε πόσες ανακοινώσεις επιθυμείτε να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Αυτό το όριο στις ανακοινώσεις θα ορίζεται μέσω του announcements.tpl αρχείου.
Ας πούμε ότι έχετε δημοσιεύσει 100 ανακοινώσεις τις τελευταίες ημέρες και ότι έχετε ρυθμίσει να εμφανίζονται οι τελευταίες 5 στην αρχική σελίδα. Αν θέλετε να δείτε τις υπόλοιπες, θα πρέπει να καλέσετε το announcements_all.tpl. Αυτό το αρχείο θα εμφανίσει όλες τις ανακοινώσεις που δημοσιεύτηκαν ανεξάρτητα από την ημέρα.
Ανάλογα τη διαμόρφωση σελιδοποίησης (που είναι επίσης διαθέσιμη στις γενικές ρυθμίσεις του μενού διαχείρισης), οι ανακοινώσεις θα εμφανίζονται για παράδειγμα 10 ανά σελίδα με σύνδεσμο στο κάτω μέρος της σελίδας για να πλοηγηθείτε στις επόμενες σελίδες.


Διαβάστε περισσότερα
Article.tpl

Υπάρχουν δύο αρχεία που σχετίζονται με τα άρθρα. Αυτά είναι article.tpl και authorsArticle.tpl.

Το article.tpl σχετίζεται με την εμφάνιση ενός άρθρου της επιλεγμένης κατηγορίας ή του επιλεγμένου συνδιασμού κατηγορίας/ υποκατηγορίας.


Διαβάστε περισσότερα
Comments.tpl

comments.tpl και comments-archive.tpl, είναι τα δύο αρχεία που χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση των σχολίων που συσχετίζονται με ένα άρθρο.

Αναλόγως τις ρυθμίσεις του module, υπάρχει η δυνατότητα να δημοσιεύονται αυτομάτως τα σχόλια που εισάγονται στο σύστημα ή να χρειάζονται έγκριση απο το διαχειριστή του site. Εμείς προτείνουμε να δημοσιεύονται τα σχόλια κατόπιν έγκρισης από τον διαχειριστή καθώς επίσης και να έχουν τη δυνατότητα εισαγωγής σχολίων μόνο οι εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι χρήστες του συστήματος. Τα παραπάνω χρησιμοποιούνται τις περισσότερες φορές σας δικλείδα ασφαλείας έτσι ώστε να προστατεύουμε το περιεχόμενο μας από κακόβουλα σχόλια.

Τα προαναφερθέντα αρχεία περιλαμβάνονται στο εσωτερικό του article.tpl μόνο όταν το module είναι εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο από το μενού διαχείρισης.

Για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σχόλιο θα πρέπει να έχετε το module σχολίων εγκαταστήμενο στο Guru CMS αλλιώς εσείς δεν θα είστε σε θέση να δείτε οποιοδήποτε σχόλιο. Η εγκατάσταση της μονάδας διαρκεί μόνο 3 λεπτά και μπορεί να γίνει από το προσωπικό μας δωρεάν.


Διαβάστε περισσότερα
ContactUs.tpl

ContactUs.tpl είναι ένα TPL αρχείο που περιλαμβάνει την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Θα μπορούσε να βρεθεί στο: http://yourdomain.com/lang/contactUs.html

Δεν είναι μια στατική σελίδα, η. html επέκταση δημιουργείται αυτόματα μέσω mod_rewrite και. htaccess. Αν θέλετε να δώσετε ένα διαφορετικό όνομα μην διστάσετε να επεξεργαστείτε το .htaccess. Αυτό έχει γίνει για το SEO (Search Engine Optimization).


Διαβάστε περισσότερα
Content.tpl

content.tpl σχετίζεται με την εμφάνιση μιας σύντομης περιγραφής των άρθρων της κατηγορίας ή της επιλεγμένης κατηγορίας / υποκατηγορίας. Επιπλέον, εάν έχετε επιλέξει μια κατηγορία, μπορείτε να δείτε τις υποκατηγορίες αυτής, συνοδευόμενη με τον αριθμό των άρθρων που ανήκουν σε κάθε υποκατηγορία. Ο σύνδεσμος «διαβάστε περισσότερα»  εμφανίζεται για να σας οδηγήσει στο article.tpl όπου εμφανίζεται το κύριο μέρος του κάθε άρθρου.


Διαβάστε περισσότερα
Latest.tpl

latest.tpl σχετίζεται με την εμφάνιση ενός περιεχoμένου στην αρχική σελίδα του site (συνήθως στα δεξιά ή αριστερή στήλη), συμπεριλαμβανομένων των τίτλων των άρθρων τα οποία έχουν προστεθεί τελευταία. Συγκεκριμένα ο διαχειριστής επιλέγει τον αριθμό των άρθρων που θα εμφανίζονται, στις Γενικές ρυθμίσεις του μενού διαχείρισης (Latest articles επιλογή). Ο τίτλος του άρθρου είναι συνδεδεμένος με το article.tpl όπου εμφανίζετε το περιεχόμενο του συσχετιζόμενου άρθρου.


Διαβάστε περισσότερα


prev [1] [2] [3] [4] next
Items 7 - 12 of 19 displayed.