Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα
Παρακαλώ διαβάστε όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα από το εγχειρίδιο για να πάρετε μια πλήρη ιδέα για το πώς λειτουργεί το Guru CMS. Προσπαθούμε να κρατήσουμε κάθε σελίδα όσο δυνατόν πιο σύντομη αλλά με αρκετές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Αν η πληροφορία δεν σας αρκεί τότε θα χρειαστείτε σίγουρα μια επίσκεψη από την ενότητα Developer Docs! Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την κατηγορία με τα βίντεο tutorials καθώς και το άρθρο που εξηγεί την γενική εικόνα του CMS.

Η τελευταία έκδοση του Ελληνικού εγχειριδίου χρήσης του CMS είναι διαθέσιμη και σε PDF για απευθείας λήψη.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στην διάθεση σας.


Δυνατότητες

Ενημερωθείτε για το τι μπορεί να σας προσφέρει το Guru CMS συνοψίζοντας τις δυνατότητές του σε αυτό το άρθρο. Αναλυτικά για την κάθε μιά στα σχετικά άρθα.


Διαβάστε περισσότερα
Πως να προσθέσετε αντικείμενα στα μενού

Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξουμε πως μπορείτε να προσθέσετε συνδέσμους (links) στο μενού της ιστοσελίδας σας από τις υπάρχουσες κατηγορίες σας καθώς και πως μπορείτε να προσθέσετε εξωτερικά links αλλά και εσωτερικά.


Διαβάστε περισσότερα
Μετάφραση νέων strings στα tpl

Λόγω ενός περιορισμού της Gettext στον τρόπο διαχείρισης των strings στα Smarty templates (.tpl αρχεία) για να ενημερωθεί σωστά το Poedit χρειάζεται μια επιπλέον διαδικασία, εύκολη στον τρόπο αν ακολουθήσετε σωστά τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω. Η διαδιακασία αυτή χρειάζεται να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που θα προσθέσετε κάποιο νέο string και φυσικά χρειάζεται να το μεταφράσετε σε μια ή περισσότερες γλώσσες.


Διαβάστε περισσότερα
Μια γενική εικόνα του CMS

Σε αυτή την ενότητα θα εξηγήσουμε τις λειτουργίες του CMS GUI, αρχίζοντας από μια γενική επισκόπηση και προχωρώντας περισσότερο σε βάθος.


Διαβάστε περισσότερα
Eισαγωγή

Το CMS υποστηρίζει πολυγλωσσική λειτουργικότητα. Είναι δυνατό να δημιουργήσει διαφορετικές ιστοσελίδες ανάλογα με τη γλώσσα που επιλέγεται.
Πολλές γλώσσες έχουν περιληφθεί στο CMS. Από τις επιλογές αυτές μπορείτε να προσθέσετε, να διαγράψετε, ορίσετε ως προεπιλογή, ενεργοποίησετε / απενεργοποίησετε μια γλώσσα με βάση τις ανάγκες σας.


Διαβάστε περισσότερα
Εγκατάσταση και ρύθμιση Poedit

Σε αυτό το screencast σας παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μεταφράσετε τα strings του Guru CMS. Σε αυτό περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση του προγράμματος Poedit.


Διαβάστε περισσότερα


prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] next
Items 7 - 12 of 34 displayed.