Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα
Παρακαλώ διαβάστε όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα από το εγχειρίδιο για να πάρετε μια πλήρη ιδέα για το πώς λειτουργεί το Guru CMS. Προσπαθούμε να κρατήσουμε κάθε σελίδα όσο δυνατόν πιο σύντομη αλλά με αρκετές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Αν η πληροφορία δεν σας αρκεί τότε θα χρειαστείτε σίγουρα μια επίσκεψη από την ενότητα Developer Docs! Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την κατηγορία με τα βίντεο tutorials καθώς και το άρθρο που εξηγεί την γενική εικόνα του CMS.

Η τελευταία έκδοση του Ελληνικού εγχειριδίου χρήσης του CMS είναι διαθέσιμη και σε PDF για απευθείας λήψη.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στην διάθεση σας.


Τεχνικές προδιαγραφές

Το Guru CMS είναι μια «εφαρμογή Ιστού» (web based), που σημαίνει ότι τρέχει σε έναν κεντρικό υπολογιστή και οι χρήστες αλληλεπιδρούν με αυτό μέσω των προγραμμάτων περιήγησης στο Web (Internet Explorer, Firefox κτλ) από οποιοδήποτε υπολογιστή. Ως εκ τούτου, το Guru CMS απαιτεί απλά έναν λογαριασμό web hosting προκειμένου να λειτουργήσει. Οι πλατφόρμες λογισμικού που υποστηρίζονται αυτήν την περίοδο από το Guru CMS παρατίθενται παρακάτω.


Διαβάστε περισσότερα
Οδηγίες

Η εγκατάσταση του CMS δεν θα σας πάρει πάνω από μερικά λεπτά. Θα χρειαστεί να έχετε πριν ξεκινήσετε ένα όνομα μιας βάσης δεδομένων MySQL, έναν χρήστη με πρόσβαση σε αυτή, ftp στοιχεία χρήστη (username + password) καθώς φυσικά και έναν web hosting λογαριασμό σε κάποιον πάροχο.


Διαβάστε περισσότερα
Για τους βιαστικούς

Διαβάστε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρως δυναμική ιστοσελίδα σε 5 λεπτά χρησιμοποιώντας το Guru CMS με πλήρη πολυγλωσσική υποστήριξη και δυναμικό μενού.


Διαβάστε περισσότερα
Πως να μεταφράσετε Gettext strings

Το Guru CMS χρησιμοποιεί ένα module της PHP που ονομάζεται Gettext για την παροχή πολυγλωσσικού περιεχομένου.

Αρχεία τύπου GetText Portable Object(PO) είναι το βιομηχανικό πρότυπο για πολυγλωσσικές ιστοσελίδες στην PHP βασισμένες στην παραπάνω αρχιτεκτονική.
Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το πώς να μεταφράσετε τα αρχεία PO και να διατηρήσετε τις μεταφράσεις ενημερωμένες ανεξαρτήτου εκδόσεως του Guru CMS.


Διαβάστε περισσότερα


prev [1] [2] [3] [4] [5] [6]
Items 31 - 34 of 34 displayed.