Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα
Παρακαλώ διαβάστε όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα από το εγχειρίδιο για να πάρετε μια πλήρη ιδέα για το πώς λειτουργεί το Guru CMS. Προσπαθούμε να κρατήσουμε κάθε σελίδα όσο δυνατόν πιο σύντομη αλλά με αρκετές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Αν η πληροφορία δεν σας αρκεί τότε θα χρειαστείτε σίγουρα μια επίσκεψη από την ενότητα Developer Docs! Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την κατηγορία με τα βίντεο tutorials καθώς και το άρθρο που εξηγεί την γενική εικόνα του CMS.

Η τελευταία έκδοση του Ελληνικού εγχειριδίου χρήσης του CMS είναι διαθέσιμη και σε PDF για απευθείας λήψη.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στην διάθεση σας.


RSS

Το RSS αναφέρεται σε μία μέθοδο ανταλλαγής ψηφιακού πληροφοριακού περιεχομένου διαμέσου του Διαδικτύου και μπορείτε να το έχετε στην ιστοσελίδα σας αν έχετε αγοράσει και έχετε ενεργοποιήσει το module rss.


Διαβάστε περισσότερα
Σύνδεση με LDAP

Εαν τρέχετε οποιαδήποτε έκδοση του OpenLDAP ή του Fedora Directory Server θα χρειαστείτε 3 λεπτά για να εγκαταστήσετε το LDAP authentication με το Guru CMS.

 


Διαβάστε περισσότερα
Σύστημα Credit

Το credit system module χρησιμοποιείται όταν θέλετε να προσθέσετε στο site σας τη δυνατότητα να υπάρχουν μέλη και γενικά να δίνονται υπηρεσίες επί πληρωμή. 

Μια από τις εφαρμογές του credit system είναι στα άρθρα. Έχει περιγραφεί προηγουμένως ότι στο front end εμφανίζεται ο τίτλος, το εισαγωγικό κείμενο και ένας σύνδεσμος, όπου επιλέγοντας το εμφανίζετε ολόκληρο το άρθρο.
Στην περίπτωση που το Σύστημα Credit είναι ενεργοποιημένο τότε ολόκληρο το άρθρο είναι διαθέσιμο μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες και σε εκείνους που είναι συνδεδεμένους στο site. Επιπλέον, στην περίπτωση αυτή, το σύστημα ελέγχει αν ο χρήστης έχει τις απαιτούμενες μονάδες για να δει το άρθρο.
Σε όλες τις περιπτώσεις ένα κατάλληλο μήνυμα εμφανίζεται. Όπως θα δούμε παρακάτω κάθε άρθρο μπορεί να έχει τη δική του αξία, όπως έχει διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια προσθήκης/επεξεργασίας αυτού.
Το Σύστημα Credit μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη που να συσχετίζετε με μέλη και υπηρεσίες. Είναι χτισμένο πάνω σε ένα πολύ σταθερό framework με αποτέλεσμα η προσθήκη νέων χαρακτηριστικών να είναι σχετικά εύκολη δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επεκτείνετε τη βασική λειτουργικότητα του με ελάχιστο κόστος.


Διαβάστε περισσότερα
Προσθήκη γλώσσας

Το Guru-host CMS χρησιμοποιεί μια βιβλιοθήκη της PHP που ονομάζεται Gettext για να προσφέρει πολύγλωσσες δυνατότητες στο CMS με βάση τα μηνύματα της εφαρμογής και όχι του περιεχομένου.
Το περιεχόμενο μπορεί να μεταφραστεί κατευθείαν μέσω του administrator μενού. Αυτό το έγγραφο περιγράφει πώς να μεταφράσετε όλα τα μηνύματα λάθους / ειδοποίησης  που υπάρχουν στο CMS σε οποιαδήποτε γλώσσα.


Διαβάστε περισσότερα
Προσθήκη media

Το Guru CMS μέσω του visual editor που χρησιμοποιεί σας δίνει την δυνατότητα με 2 κλικ να προσθέσετε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε είτε αυτό είναι από το Youtube, είτε από Vimeo είτε όποιοδήποτε άλλο flash/wmv κτλ.


Διαβάστε περισσότερα
Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα σε 5 λεπτά

Σε αυτό το άρθρο σας δείχνουμε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρη δυναμική ιστοσελίδα σε 5 λεπτά. Υπάρχει δημοσιευμένο και σχετικό βίντεο το οποίο περιγράφει την ίδια διαδικασία.


Διαβάστε περισσότερα


prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] next
Items 25 - 30 of 34 displayed.