Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα
Παρακαλώ διαβάστε όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα από το εγχειρίδιο για να πάρετε μια πλήρη ιδέα για το πώς λειτουργεί το Guru CMS. Προσπαθούμε να κρατήσουμε κάθε σελίδα όσο δυνατόν πιο σύντομη αλλά με αρκετές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Αν η πληροφορία δεν σας αρκεί τότε θα χρειαστείτε σίγουρα μια επίσκεψη από την ενότητα Developer Docs! Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την κατηγορία με τα βίντεο tutorials καθώς και το άρθρο που εξηγεί την γενική εικόνα του CMS.

Η τελευταία έκδοση του Ελληνικού εγχειριδίου χρήσης του CMS είναι διαθέσιμη και σε PDF για απευθείας λήψη.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στην διάθεση σας.


Ρυθμίσεις μενού

Kατανόηση του πώς λειτουργούν τα μενού

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα μενού. Μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε CSS / HTML μενού  και το μετατρέψετε σε δυναμικό, χρησιμοποιώντας τα σχετικά TPL αρχεία. Είναι σχετικά εύκολο, αλλά θα συζητηθεί στο τμήμα των templates . Σε αυτή τη σελίδα θα πάρετε μια ιδέα για το πώς δουλεύουν τα μενού το οποίο έχει ζωτική σημασία να γίνει κατανοητό, όπως προαναφέρθηκε.
Υπάρχουν μερικά προβλήματα στην δημιουργία ενος μενού. Το πρώτο είναι ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε προηγουμένως μια γλώσσα καθώς κάθε μενού πρέπει να συνδέεται με μια γλώσσα.
Ο δεύτερος περιορισμός είναι οι κατηγορίες ή και οι υποκατηγορίες. Πρέπει να έχετε δημιουργήσει μερικές από αυτές για να σας επιτραπεί να δημιουργήσετε ένα μενού και προαιρετικά θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει μερικά άρθρα για την κάθε κατηγορία ή και υποκατηγορία.
Υπάρχει επίσης ένας επιπλέον τρόπος για να προσθέσετε μη υπάρχον περιεχόμενο με τη σύνδεση κάθε url με το μενού. Αυτό ονομάζεται στο Guru CMS "Προσθήκη συνδέσμου στο μενού σαν κατηγορία"


Διαβάστε περισσότερα
Διαχείρηση Χρηστών

Η πιστοποίηση ταυτότητας χρηστών του Guru CMS σας δίνει μηδενικούς περιορισμούς στην ομαδοποίηση συν την λειτουργικότητα για την ένταξη any third-part application στο Guru CMS.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του Guru CMS με LDAP. Προς το παρόν, αυτό έχει δοκιμαστεί με διάφορες LDAP διανομές συμπεριλαμβανομένου του OpenLDAP και Fedora Directory Server.


Διαβάστε περισσότερα
Φωτογραφική Συλλογή

H Φωτογραφική Συλλογή είναι υπό ανάπτυξη και κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα θα προστεθεί σελιδοποίηση στα λευκώματα / εικόνες.

Το url της gallery μπορεί να βρεθεί στο http://yourdomain/gallery/view-gallery.php

Προσθήκη και τροποποίηση εικόνων / άλμπουμ κλπ. γίνεται μέσω του μενού διαχείρησης, στο σύνδεσμο την gallery όπως περιγράφεται παρακάτω.

Ρυθμίσεις Gallery
Υπάρχει ένας σύνδεσμος που ονομάζεται Ρυθμίσεις gallery στην κορυφή της Gallery, όταν κάνετε κλικ στο Gallery από το μενού διαχείρισης. Αυτό είναι υπό ανάπτυξη και δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με την gallery. Όταν θα είναι έτοιμο θα παρέχει διάφορες ρυθμίσεις, όπως σελιδοποιήση και μερικές άλλες ρυθμίσεις.

Διαβάστε περισσότερα
Forum συζητήσεων

Το Forum είναι μια επέκταση (module) που μπορεί να ενεργοποιηθεί απλά τρέχοντας το αντίστοιχο sql αρχείο και προσθέτοντας τα επιμέρους PHP & tpl αρχεία. Αυτά θα σας σταλούν από το Guru CMS κατά την αγορά του module με αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάστασή του.
Μετά την ενεργοποίηση του μέσω του μενού διαχειριστή, μια ενότητα Forum εμφανίζεται στο κεντρικό μενού διαχείρισης (administration menu).


Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια

Τα σχόλια είναι άλλο ένα είδος περιεχομένου που μπορείτε να έχετε στην ιστοσελίδα σας (αν έχετε αγοράσει και έχετε ενεργοποιήσει το module σχολίων). Κάθε σχόλιο είναι ένα μικρό κομμάτι περιεχομένου που ένας χρήστης υποβάλλει, σχολιάζοντας ένα συγκεκριμένο άρθρο.


Διαβάστε περισσότερα
Newsletter

Newsletter.tpl είναι μια ενότητα που πρέπει να ενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή, μετά από αίτημα του πελάτη. Η κύρια λειτουργία αυτού είναι να στέλνονται μαζικά emails στους χρήστες του site.


Διαβάστε περισσότερα


prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] next
Items 19 - 24 of 34 displayed.