Υποκατηγορίες
Τελευταία άρθρα
Παρακαλώ διαβάστε όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα από το εγχειρίδιο για να πάρετε μια πλήρη ιδέα για το πώς λειτουργεί το Guru CMS. Προσπαθούμε να κρατήσουμε κάθε σελίδα όσο δυνατόν πιο σύντομη αλλά με αρκετές πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Αν η πληροφορία δεν σας αρκεί τότε θα χρειαστείτε σίγουρα μια επίσκεψη από την ενότητα Developer Docs! Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την κατηγορία με τα βίντεο tutorials καθώς και το άρθρο που εξηγεί την γενική εικόνα του CMS.

Η τελευταία έκδοση του Ελληνικού εγχειριδίου χρήσης του CMS είναι διαθέσιμη και σε PDF για απευθείας λήψη.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στην διάθεση σας.


Δημιουργία δυναμικού web site σε 5 λεπτά

Σε αυτό το screencast σας παρουσιάζουμε μέσα σε 5 λεπτά τον τρόπο να δημιουργήσετε ένα πλήρως δυναμικό web site με πολυγλωσσική υποστήριξη χρησιμοποιώντας το Guru CMS.


Διαβάστε περισσότερα
Λεπτομέριες για τις κατηγορίες

Όταν ο Administrator επιλέγει την καρτέλα «Κατηγορίες» από τον κύριο πίνακα διαχείρισης μπορεί να δει ένα drop down μενού το οποίο εμφανίζει τις διαθέσιμες γλώσσες που έχουν ενεργοποιηθεί.Επιλέγοντας την προτιμόμενη γλώσσα οι σχετικές κατηγορίες θα δημιουργηθούν.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κατηγορίες ένα μήνυμα με κόκκινο χρώμα θα εμφανιστεί λέγοντας "Δεν υπάρχουν κατηγορίες" και στο κάτω μέρος θα υπάρχει ένας σύνδεσμος για να προσθέσετε μια νέα κατηγορία που συνδέεται με αυτή τη γλώσσα.


Διαβάστε περισσότερα
Γενικές ρυθμίσεις άρθρων

Σε αυτή την ενότητα περιγράφεται ο τρόπος που μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε ή να τροποποιήσετε άρθρα.


Διαβάστε περισσότερα
Ανακοινώσεις

Προκειμένου να δημιουργηθούν οι ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα σας, παρακαλούμε επιλέξετε "Ανακοινώσεις" από τη σελίδα "Admin Ηοme".


Διαβάστε περισσότερα
Τι μπορείτε να κάνετε με τον editor του CMS

Σε αυτό το βίντεο σας δείχνουμε τις βασικές λειτουργίες του editor που χρησιμοποιεί το Guru CMS. Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να εμφανίσετε οποιοδήποτε βίντεο πχ Youtube, Vimeo κτλ, να προσθέσετε Flash παρουσιάσεις, Google maps και πολλά άλλα.


Διαβάστε περισσότερα
Προσθήκη Media στον editor

Δείτε πως μπορείτε με 2 κλικ να προσθέσετε οποιοδήποτε media θέλετε όπως κάποιο Youtube, Vimeo βίντεο ή έναν Google map. Το Guru CMS στην έκδοση 0.6.1 πρόσθεσε ένα νέο plugin δίνοντάς σας την δυνατότητα αυτόματης μορφοποίησης κατά την προσθήκη του άρθρου αποφεύγωντας "παραμορφοποίηση" κατά την προσθήκη του κώδικα όπως παλαιώτερα μέσω του source πλήκτρου του editor.


Διαβάστε περισσότερα


prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] next
Items 13 - 18 of 34 displayed.